måndag 4 juli 2011

Oraklet Reinfeldt


 DN debatt går vår statsminister ut och vädrar sitt missnöje med Socialdemokraterna. Socialdemokraternas nya partiledare Håkan Juholt uppför sig inte riktigt som Mona Sahlin lovade honom.


Reinfeldt är riktigt sur och tycker att Juholt sviker det svenska folket. 

Varför är han sur? Jo han tycker att Socialdemokraternas löfte om att aldrig låta Sverigedemokraternas väljare få inflytande i svensk politik inte hålls tillräckligt bra.

Fredrik Reinfeldt framför gång på gång att han aldrig kommer låta folkets vilja gälla inom invandringspolitiken och detta är han beredd att gå långt för att undvika. Alla undersökningar visar tydligt att en mer restriktiv politik är önskad. Reinfeldt är däremot redo att kämpa emot folket så långt att han till slut underkänner vårt demokratiska system.

Även om Sverigedemokraternas åsikter i vissa frågor skulle vara till 100% överensstämmande med exempelvis resterande opposition är det enligt Reinfeldt helt fel att en majoritet av väljarna får sin vilja igenom! Man får helt enkelt inte rösta på samma sak som Sverigedemokraterna.




Moderaterna ser oftast inte att det finns ngt svenskt. Ingen svensk kultur, ingen svensk bakgrund, inte ens ett svenskt folk. Vi måste helt enkelt fortsätta med en av världens mest ansvarslösa asylpolitik annars riskerar vi återigen att förpassas till grottstadiet.


Om Reinfeldt själv tror på det han framför ska vi låta vara osagt men hur länge till kommer merparten av väljarna tycka att det är ok att smäda sitt eget folk på detta sätt? 



Moderata åsikter:

”Utan invandring hade vi stått och stampat på ett jordgolv”. Dessa ord framförde Anders Borg i riksdagen den 13:e april.

”Det sprids en sorts föreställning att det mångkulturella samhället inte fungerar. Och det ropas på stramare regler och kulturell likriktning. Våra motmedel måste vara att visa att det mångkulturella samhället fungerar bättre. Det är ett mer spännande och mer intressant samhälle.” (Sv.D. 29/11 2007.)

”Ursvenskt är bara barbariet. Resten av utvecklingen har kommit utifrån.´ Det var statsminister Fredrik Reinfeldts lakoniska slutsats efter ett besök i invandrartäta Ronna

”Att det finns en grupp som skulle kunna definieras som svenskar - - - visar sig väldigt ofta vara svårt att försvara.” (Sveriges statsminister i riksdagen 10/12 2010.)



Tur att det finns politiker att rösta på som fortfarande tror på svenskarna!


Roger Richthoff
SD Strängnäs





dn, dn, dn, expressen, expressen, expressen, svd, svd, svd, svd, svd, ekuriren, ekuriren, ekuriren, ekuriren, gp, gp, folket, folket, gd, sydsvenskan, sydsvenskan, dn, dn, expressen, svd, svd

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar