fredag 20 maj 2011

Socialdemokrat - "Ensamkommande flyktingbarn är gratis"


På regementsgatan i Strängnäs bor nu 8 st sk ensamkommande flyktingbarn. Med anledningen av de debatter som förts sedan Sverigedemokraterna kom in i Strängnäs politiken låter nu Maj-Britt Magnusson meddela att det är gratis eller i alla fall kostar det ingenting för Strängnäs invånare...
Se länk här

Sorgligt nog är inte Maj-Britt ensam i Strängnäs politikerskara att hävda gratismodellen för så kallade flyktingbarn. Exakt samma förklaringsmodell används för att hävda att övrig flyktingmottagning inte på ngt sätt belastar kommuninvånarnas plånböcker. Det beskrivs rakt ut som en vinst.
Utav någon märklig anledning så vägrar man att hantera dessa frågor med samma (normala) tillvägagångssätt som övriga kostnader.

Vi i Sverigedemokraterna är de enda som kämpar med att kräva redovisning av sociala och ekonomiska konsekvenser för alla så kallade flyktingar som Strängnäs har/och förbundit sig att ta emot de kommande åren.

Detta betraktas som främlingsfientligt och upprör den politiskt korrekta nomenklaturan i Strängnäs. Vi kommer att fortsätta kämpa för en öppenhet i alla ärenden och göra en helt annan prioritering av givna resurser.
För säkerhets skull betonar SD att vi inte vill kasta ut alla ensamkommande barn, vi vill att det ska ske noggranna kontroller och uppföljning av alla så kallade flyktingar eftersom vi vet att det förekommer ett stort antal asylsökande inom ramen för organiserad människosmuggling.


På en av Sveriges största bloggar, Politiskt Inkorrekt,  har man skrivit spaltmeter om den stora strömmen till Sverige av det som man kallar för ensamkommande flyktingbarn.

Läs ett utdrag av en av de senare djuplodningarna som gjorts i ämnet.. man kan fråga sig varför analysen från de traditionella medierna ständigt uteblir.



Den statligt sanktionerade åldersbluffen: ”ensamkommande flyktingbarn”



Att massmedia och folkvalda politiker medvetet bidrar till att lura den svenska befolkningen i den största, och dyraste, statliga mörkläggningen i mannaminne är väl bekant för PI:s läsare.
Vi pratar naturligtvis om benämningen ”ensamkommande flyktingbarn”. Trots att rapporter strömmar in om åldersbedrägerier, bland annat från personal från Migrationsverket, vågar endast ett ytterst fåtal av landets 17,000 journalister beröra det – blott i Sverige – kontroversiella ämnet.
Istället ägnar såväl kända journalister på rikstäckande tidningar som landsortsreportrar stora delar av sina dagar åt att skriva snyftartiklar om dessa s.k. ”flyktingbarn”. Varje dag får PI in tips om liknande artiklar, men tyvärr har vi endast resurser att skriva om en bråkdel av dem.



Artiklar om hur det fuskas med åldern lyser däremot med sin frånvaro.
Politikerna är naturligtvis väl medvetna om den stora åldersbluffen, men endast Sverigedemokraterna vågar lyfta på locket till skandalen. Som belöning för att de tar upp problematiken blir de kallade för ”främlingsfientliga” av övriga politiker och tidningarnas ledarskribenter. 
Det är synd att ingen i regeringsställning vågar sätta ner foten och sätta stopp för bluffandet, för det kostar oss skattebetalare miljarder kronor varje år.


.

Varför är åldern så viktig?

Det ”ensamkommande barn” som anländer till Sverige med t.ex. släktingar ska enligt bestämmelserna rymmas i begreppet ”ensamkommande” [s. 19], om dessa släktingar hävdar att de inte tar hand om migranten. Det är sällan en ensamkommande anländer ensam.
Det finns en rad skäl till att vuxna asylsökande män försöker lura handläggare på Migrationsverket att de är under 18 år. Men sammanfattningsvis beror det på att chanserna att de får stanna i Sverige ökar dramatiskt om de klassas som ”barn”.

Det är så lockande att ljuga om sin ålder att det finns många exempel på 30-åringar och över som kallar sig för tonåringar. Ett ensamkommande ”barn” behöver exempelvis inte åberopa verkliga flyktingskäl, till skillnad från asylsökande vuxna.
Enligt utlänningslagen behöver skälen dessutom inte vara av samma allvar och tyngd för barn som för vuxna.
Det räcker med att personen ifråga dyker upp på vår svenska farstukvist och säger att han (för det är nästan alltid en man) är under 18 år, så är han nästan garanterad permanent uppehållstillstånd. Speciellt om personen ifråga anländer utan identitetshandlingar – vilket sker i 95 procent av fallen.

”Om det inte går att arrangera ett ordnat mottagande i hemlandet (d.v.s. att släktingar eller en social institution kan ta emot) kan ett ensamkommande barn utan asylskäl, i undantagsfall beviljas uppehållstillstånd i Sverige på grund av synnerligen ömmande omständigheter.” [s. 11]
Släkten som finansierade resan till Sverige har naturligtvis spelets regler klara för sig, så när den svenska handläggaren eventuellt får tag på en släkting i till exempel Afghanistan via en knastrig telefonlinje, så svarar släktingarna självklart att de inte kan ta hand om ”barnet” i de fall Sverige planerade att skicka asylanten tillbaka till hemlandet.

Klart slut – case closed.



Skulle detta betraktas som ett flyktingbarn i Sverige?




tisdag 17 maj 2011

Verklighetsflyktingar & Illusionister

För ett par dagar sedan lanserade Erik Ullenhag Alliansens nya krafttag i form av en utredning mot främlingsfientlighet och intolerans.

Utredningen skall inrikta sitt budskap för att stävja intolerans redan i skolåldern. Att utredningen sedan skall ledas av Bengt "Soffan" Westerberg skall antagligen betraktas som kronan på verket.
Mannen som visade sin tolerans för det nya demokratiskt valda Ny demokrati.

Kanske är hans underverk klart hos Röda Korset?

Då utredningens lansering direkt följdes upp av en artikel i samma tema blev det riktigt pinsamt.
Ullenhag har nu hämtat in stödtrupperna från bland annat Islamic Center i Malmö och inte minst från Sveriges Muslimska Råd repressenterat av Helen Benaouda.

Låt oss påminna varann vilka Ullenhags vänner för tolerans egentligen är:

Helen Benaouda: Ordförande för Sveriges Muslimska Råd, otvetydigt mest känd som taleskvinnan som satt i TV och berättade att hon aldrig sett några exempel på muslimsk extremism i Sverige för att kort därefter tvingas erkänna att hon nog varit lite "aningslös". Sanningen var ju den att hennes egen svärson blivit gripen för just muslimsk terrorism tre gånger. Allting uppdagades då han greps för planerade terrordåd i Köpenhamn.




Islamic Center: Med Imamer som leder sharia domastolar i Rosengård och som aktivt sprider sin intolerans mot homosexuella har vi här enligt Ullenhag tydligen bra repressentanter för tolerans.



Läs gärna dessa toleransens härskare här..


En aning mer nykter måste man nog tillstå att den välkända domaren Krister Thelin var då han gick till frontalangrepp mot  den förljugenhet som råder inom den svenska invandringspolitiken.

Se ett axplock:


"Statsrådet Erik Ullenhag m.fl. har stämt upp en hyllningskör till toleransens lovför att bekämpa rasism, antisemitism och islamofobi. Inget ont däri. Men det räcker inte att sjunga med änglarna eller att, som regeringen synbarligen gör, föra en binär politik när det gäller de svårigheter som nya sociala och kulturella omständigheter utgör, dvs. enögt fokusera på vissa symbolfrågor och inte vilja beröra de problem som en ökad invandring medför.


Det går att vara för en liberal invandringspolitik och samtidigt vilja bekämpa den ökade brottslighet som följt i dess spår. Det går inte att tänka bort fakta. Brå:s återkommande undersökningar visar senast 2005, att närmare 45 procent, i en undersökning som omfattade totalt 4,4 milj. i Sverige folkbokförda personer i åldern 15-51 år, av de brott för vilka en misstankeregistering gjorts, var att hänföra till utlandsfödda eller dem med en eller bägge föräldrar födda utomlands. Brå:s slutsats var att det är två och en halv gånger så vanligt att utrikes födda är registrerade som misstänkta för brott jämfört med svenskfödda personer med båda föräldrar födda i Sverige. Utvecklingen går i fortsatt negativ riktning.


Dessa siffror brukar av brottslighetens apologeter, inklusive Brå, omgående tonas ned med en salva av socioekonomiska faktorer som förklaring till överrepresentationen, allt i en iver att inte uppmuntra till "rasism". Drivkrafterna är desamma bakom mediernas självcensur när det gäller att i brottsrapportering ange etnisk bakgrund.


Oförmågan till en effektiv brottsbekämpning, för vilken regering och riksdag yttest bär ansvaret, och mediernas ovilja att ge en korrekt nyhetsrapportering, bidrar dessvärre till just det som Ullenhag och andra goda krafter vill bekämpa, dvs. rasism och intolerans."

Läs hela artikeln här





Alla de gamla partierna (av artikelförattaren ovan benämnd hyllningskör) lockar till sig röster från förvirrade och skrämda väljare. Idag lockas ju mängder av väljare av den verklighetsfrånvända politik som beskrivs ovan.

De som undanhåller sanningen och ljuger sin befolkning rätt upp i ansiktet betraktar sig själv som de goda medans någon annan är den som står för intoleransen.

Av ovan att döma så är det inget större problem med att vara emot homosexuella eller judar, ej heller en belastning med nära samröre med terrorister i alla fall inte för att skriva under vad som skall vara ett historiskt utrop för tolerans.



Vi som Sverigedemokrater är  varken främlingsfientliga eller rädda för invandrare däremot är illusionister och verklighetsflyktingar rejält läbbiga.
 









svd; dn: dn; dn: dn:dn:gp:dn: dn:gp: sydsvenskan; gd ; svd; svt; dn; svt; hd; metro; expressen; gp; dagens media

söndag 15 maj 2011

Vår replik publicerad

Den 13 maj dök så till slut vår replik äntligen upp i eskilstuna-kuriren som ett svar på de flertal artiklar, bloggar som har refererat vår interpellation om flyktingmottagning till Strängnäs kommun.

Insändaren kan läsas i sin helhet här






svd; svd; dn; dn; dn; dn; dn; gp; gd