tisdag 17 maj 2011

Verklighetsflyktingar & Illusionister

För ett par dagar sedan lanserade Erik Ullenhag Alliansens nya krafttag i form av en utredning mot främlingsfientlighet och intolerans.

Utredningen skall inrikta sitt budskap för att stävja intolerans redan i skolåldern. Att utredningen sedan skall ledas av Bengt "Soffan" Westerberg skall antagligen betraktas som kronan på verket.
Mannen som visade sin tolerans för det nya demokratiskt valda Ny demokrati.

Kanske är hans underverk klart hos Röda Korset?

Då utredningens lansering direkt följdes upp av en artikel i samma tema blev det riktigt pinsamt.
Ullenhag har nu hämtat in stödtrupperna från bland annat Islamic Center i Malmö och inte minst från Sveriges Muslimska Råd repressenterat av Helen Benaouda.

Låt oss påminna varann vilka Ullenhags vänner för tolerans egentligen är:

Helen Benaouda: Ordförande för Sveriges Muslimska Råd, otvetydigt mest känd som taleskvinnan som satt i TV och berättade att hon aldrig sett några exempel på muslimsk extremism i Sverige för att kort därefter tvingas erkänna att hon nog varit lite "aningslös". Sanningen var ju den att hennes egen svärson blivit gripen för just muslimsk terrorism tre gånger. Allting uppdagades då han greps för planerade terrordåd i Köpenhamn.




Islamic Center: Med Imamer som leder sharia domastolar i Rosengård och som aktivt sprider sin intolerans mot homosexuella har vi här enligt Ullenhag tydligen bra repressentanter för tolerans.



Läs gärna dessa toleransens härskare här..


En aning mer nykter måste man nog tillstå att den välkända domaren Krister Thelin var då han gick till frontalangrepp mot  den förljugenhet som råder inom den svenska invandringspolitiken.

Se ett axplock:


"Statsrådet Erik Ullenhag m.fl. har stämt upp en hyllningskör till toleransens lovför att bekämpa rasism, antisemitism och islamofobi. Inget ont däri. Men det räcker inte att sjunga med änglarna eller att, som regeringen synbarligen gör, föra en binär politik när det gäller de svårigheter som nya sociala och kulturella omständigheter utgör, dvs. enögt fokusera på vissa symbolfrågor och inte vilja beröra de problem som en ökad invandring medför.


Det går att vara för en liberal invandringspolitik och samtidigt vilja bekämpa den ökade brottslighet som följt i dess spår. Det går inte att tänka bort fakta. Brå:s återkommande undersökningar visar senast 2005, att närmare 45 procent, i en undersökning som omfattade totalt 4,4 milj. i Sverige folkbokförda personer i åldern 15-51 år, av de brott för vilka en misstankeregistering gjorts, var att hänföra till utlandsfödda eller dem med en eller bägge föräldrar födda utomlands. Brå:s slutsats var att det är två och en halv gånger så vanligt att utrikes födda är registrerade som misstänkta för brott jämfört med svenskfödda personer med båda föräldrar födda i Sverige. Utvecklingen går i fortsatt negativ riktning.


Dessa siffror brukar av brottslighetens apologeter, inklusive Brå, omgående tonas ned med en salva av socioekonomiska faktorer som förklaring till överrepresentationen, allt i en iver att inte uppmuntra till "rasism". Drivkrafterna är desamma bakom mediernas självcensur när det gäller att i brottsrapportering ange etnisk bakgrund.


Oförmågan till en effektiv brottsbekämpning, för vilken regering och riksdag yttest bär ansvaret, och mediernas ovilja att ge en korrekt nyhetsrapportering, bidrar dessvärre till just det som Ullenhag och andra goda krafter vill bekämpa, dvs. rasism och intolerans."

Läs hela artikeln här





Alla de gamla partierna (av artikelförattaren ovan benämnd hyllningskör) lockar till sig röster från förvirrade och skrämda väljare. Idag lockas ju mängder av väljare av den verklighetsfrånvända politik som beskrivs ovan.

De som undanhåller sanningen och ljuger sin befolkning rätt upp i ansiktet betraktar sig själv som de goda medans någon annan är den som står för intoleransen.

Av ovan att döma så är det inget större problem med att vara emot homosexuella eller judar, ej heller en belastning med nära samröre med terrorister i alla fall inte för att skriva under vad som skall vara ett historiskt utrop för tolerans.



Vi som Sverigedemokrater är  varken främlingsfientliga eller rädda för invandrare däremot är illusionister och verklighetsflyktingar rejält läbbiga.
 









svd; dn: dn; dn: dn:dn:gp:dn: dn:gp: sydsvenskan; gd ; svd; svt; dn; svt; hd; metro; expressen; gp; dagens media

2 kommentarer:

  1. Är 7klöver och pk medierna så blåögda att dom inte ser faran med detta mångkulturella experiment.

    Hoppas att svensken vaknar upp innan det är försent och röstar på SD 2014.

    SvaraRadera
  2. Det allra värsta är ju att ingen utomstående, dvs läsare får en chans att komma till tals (kommentera) i samband med artikeln.
    Då hade man fått sanningen kastat rakt i fejset, men det är inget som de fega journalisterna vill visa att folk tycker annorlunda än de.
    Hycklare är vad de är.

    SvaraRadera